NUDA RELEASE

NUDA RELEASE

Okej min gif-game börjar balla ur. När jag gjort en kan jag inte sluta. Jag borde bara get my shit together och börja jobba mer med film istället. Var i alla fall på Nuda #2 releasen idag. Så mysigt event på Young Art, dock alldeles för liten lokal i jämförelse med publiksvolymen? Ändå bra betyg att massa coolkids hänger utanför på gatan och kikar in på tidningen genom fönsterrutan för att de inte får plats i lokalen. Jag hängde där med mina nyfunna göteborgsvänner Klara och Moa! Ni kommer få se så mycket mer av dem här. Klara och jag är nya Micke & Molle, typ. Jag var dock sååÅååÅåå förkyld och drog hem ganska tidigt. Hann ändå knipa ett ex, mingla och smådigga till techno. Värt!

// Ok, my gif-game is getting out of hand. When I’ve made one, I just can’t stop. I should just get my shit together and start working with movies instead. However, I checked out Nuda #2 on the release at Young Art today. It was cozy but the venue was too small compared to the amount of people? I was there together with my new Gothenburgfriends Klara and Moa! You’ll see more of them here in the future, I can promise you that. 

Posted in: EVERYDAY

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *