my wolf packI helgen har jag mest hängt med Alice och Klara. Vi har druckit öl och dansat på diverse klubbar, men jag börjar känna att det blivit lite väl mycket röj för mig på sistone. Min kropp klarar inte för mycket stök, märker hur mina tankar blir suddiga och det börjar växa små knottriga finnar i min panna efter för dålig kost. Även om jag älskar att dansa!

Så imorse, efter en kopp kaffe med havremjölk, rullade jag ut yogamattan och svettades igenom ett pass. Min skolios är verkligen katastrof just nu, efter bakfylla och veckor av att sitta krokig som en ostbåge framför datorn. Gwuä!! Det bästa är att man alltid kan förändras och förbättras.

Efter mitt yogapass på dubbla yogamattor frågade Leo (min äldsta lillebror) om jag ville följa med ut i skogen med Frej (vår varg). Sagt och gjort. Det finns mycket jag hatar med att bo i Nacka. Som att bussarna hit bara går en gång i timmen till exempel. Men att bo så nära skogen är fan priceless. Minns att jag saknade det massor när jag bodde mitt i stan i Berlin. Vi var ute i någon timme, jag med en kamera över axeln och Leo med fickorna fulla av hundgodis. Efter det har vi suttit i köket framför våra macbooks. Jag framför photoshop och han framför youtubeklipp om hundträning. Leo pluggar ju musikproduktion på Fryshuset och har satt ihop en spotify-lista med trap/hip hop som vi haft i bakgrunden hela dagen. Ni hittar den HÄR om ni vill lyssna. Nu ska jag redigera klart lite grejer inför kommande vecka och sen ska vi laga quesadillas på quorn med massa guacamole! Kram på er.

// I spent the first half of this weekend with Alice and Klara. We’ve mostly been drinking beer and went out clubbing, but I’m getting a bit fed up by clubbing. I love going out dancing, but I often get EXTREMELY hangover. My body just says stop after too much chaos, my thoughts get blurry and I get tiny pimples in my face from all the bad food. My scoliosis is really bad right now from spending hours bent over a computer like a cheese doodle. Gwuää, it’s a good thing that you always can change your habits.

So this morning, after a cup of coffee with oatmilk, I decided to do some yoga. There is nothing better than yoga and massage to prevent scoliosis. When I was done, my brother Leo asked me if I wanted to join him and Frej (our wolf) for a walk in the forrest. Said and done.

There is a lot of things I hate about living in Nacka. Like the fact that the bus route is only once an hour. But living close to the forest i f*ing priceless! I remember how much I used to miss that when I lived in the middle of the city in Berlin. We walked around for about an hour, me with a camera in my hand and Leo with his pockets filled with dog treats. Since then, we’ve just been in sitting around the kitchen table with our macbooks. I’ve been editing some work in photoshop and Leo has been watching youtubeclips about dog training. He is studying music production at Fryshuset and made a really good trap/hip hop playlist that we’ve been listening to all day. You can find it HERE. Now it’s time for me to finish some editing for the upcoming week and then we’re making vegetarian quesadillas with guacamole! Talk to you soon!

Posted in: EVERYDAY

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *