silver n’ stonesSILVER N’ STONES

– Photos by Sara Che, edit by me.

COAT – OLD, SIMILAR HERE | SHIRT – BEYOND RETRO | PANTS – OLD, SIMILAR HERE | BAG – BOUGHT SECOND HAND, SIMILAR HERE | SHOES – PALLADIUM, HERE

Bjöd över Sara till kontoret i fredags för att plåta lite under lunchen! Bilderna på henne blev så nice för det stod en sopbil på gatan som vi använde som backdrop innan den hann köra iväg. Blev så skön kontrast mot hennes ganska uppklädda ljusrosa look. Ska försöka sno några av bilderna så fort de kommer upp på hennes blogg, hehe.

Förutom det har jag låtit Thure tatuera mitt finger. Kanske på tiden efter så många år av vänskap och timmar spenderade i studios. Kan inte direkt säga att vi gjorde den under rätt förhållanden heller HEHEHE, mitt i natten efter några drinkar. Så vi ska fylla i den igen när den har läkt färdigt. Tycker den är så himla fin! Min ryggrad må vara kurvig som ett S, men jag har åtminstone ett rakt sträck på fingret att kompensera med. Inte för att jag hade någon som helst tanke med motivet mer än att det är fint rent estetiskt.

// Invited Sara over to the office last Friday for a quick photoshoot during my lunch break. The pics I took of her came out really nice since there was a garbage truck on the street. We managed to take some photos using it as our backdrop before it drove away and it was such a nice contrast to her preppy look. I’ll share some as soon as she posts them on her blog, hehe.

Other than that, Thure did my first tattoo two weeks ago. It’s just a straight line on my finger. It was about time after years of friendship and hours spent in tattoo studios. We did it in the middle of the night after a few drinks, so we’ll have to remake it soon, but I like it anyway. I’ll show you a closer look when it’s 100% done and healed. My spine might be S-shaped but at least I have a straight line on my finger to compensate. Not that I had any thought behind the tattoo other than the aesthetics.

– THIS POST CONTAINS ADLINKS –

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *