too many times
TOO MANY TIMES

Hedda & Times New Roman. Ja, min katt är döpt efter ett typsnitt (: Dock kallar jag henne Tott eller Lilla Totton istället, lite kortare och mer passande för hon galopperar som en liten häst. Jag adopterade henne för några år sen då de i hennes förra hem inte kunde ta hand om henne längre. Världens gosigaste och sällskapligaste burmes, hon vill verkligen vara med hela tiden.

Imorse drog jag in till kontoret vid 9 och planerade kommande vecka! Jag är taggad men extremt trött, en kombination av nya rutiner och det plötsliga vårvädret tror jag. Jobbade i alla fall bara halvdag idag, så nu är jag hemma några timmar innan jag ska tillbaka in till stan igen för fest med Beautyblender och Polhem PR på Berns. Hoodien på bilderna kommer från Stussy och är stöldgods från när jag hängde med Thure senast hehe. Kan aldrig låta bli hans grejer. Tur att han gillar mig ändå.

// Hedda & Times New Roman. And yes, my can’t is named after a font (: I usually call her Tott or Little Toto though, since it’s shorter. I adopted her a few years ago because her old family couldn’t take care of her anymore. She is a very cuddly and intense burmese, she want’s to follow my every step.

I went to work around 9 this morning to plan the upcoming week! I’m excited and really tired, a combination of new routines and the sudden sunny spring weather I think. I came back home about an hour ago, but I’ll head back into the city in a few minutes for a party with Beautyblender and Polhem PR at Berns. Exciting! The hoodie I’m wearing in the pics is from Stussy, I stole it from Thure last time we hung out (: I love it and he will probably never get it back.

Posted in: EVERYDAY

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *