versace versace versace


1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Har fått dille på magväskor sen jag köpte min Adidas i Spanien för några månader sen. Gillar att ha mina värdesaker nära kroppen, fast inte på ryggen så att man behöver ta av sig den varje gång man behöver något som ligger där i. Sedan min telefon blev stulen för något år sen vågar jag knappt använda väskor med längre axelband. Jag vet att den egentligen “ska” sitta runt midjan, men jag gillar att ha min snett över bröstet som på översta bilden. Är så sugen på nummer 5!! Älskar den.

// I’ve had an obsession with fanny packs since I bought mine from Adidas.  I like to have my valuables close to the body. Especially in front of me compared to a backpack. So that I don’t have to take it off everytime I need my lipgloss, headphones or whatever. I know that it’s “supposed” to be worn like a belt, but I like mine across my chest like in the first picture. 

– THIS POST CONTAINS ADLINKS –

You might also like

Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma? Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Sandra Lindahl - Live från Stockholm Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *