KREAMY KLÄR

Plåtade en header till Klara för ett tag sen! Jag gillar att jobba rörligt, så det fick bli en gif såklart. Hade en vision om exakt hur den skulle se ut och försökte förklara det för henne. Det gick sådär men resultatet blev precis som planerat. Vi stod liksom i källaren till mina föräldrars hus bland allt bråte och försökte få till rätt ljus. Så himla fint blev det ändå. Får mig att vilja göra om min egen (: Ni hittar världens bästa Klaras blogg HÄR.

// Shot this header for Klara a while ago. I’m starting to work more and more with movie projects so of course her header turned out a gif. I tried explaining my ideas to her before the shoot, but it was a bit hard haha. It came out really good though, it makes me want to remake my own. Read her blog HERE.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *