makeover


 

STUDIO BLICK

Hej kompisar! I helgen har jag hängt på Summerburst med Superdry. Har mest dansat, druckit öl och lyssnat på musik. Ni vet, sånt man gör på festival.

Dagen innan tog jag en sväng förbi Studio Blick vid Hornstull för en spraytan hos Angelica och nya fransar av Sandra. Jag har aldrig testat en spraytan förut, men kände helt enkelt att det var dags. Älskar att vara solbränd men har fan inte tid att ligga ute i solen (man ser ju inte dataskärmen i solljus?!) och en spraytan tar bara några minuter. Ja ni hör ju själva hur bra det är.

Fransar har jag däremot haft fram och tillbaka i snart ett år. Jag har gått till säkert 7 olika salonger, men inte riktigt kännt att jag kan rekommendera någon av dem. Därför har jag helt enkelt inte gjort det… Tills jag träffade Sandra! Eller egentligen var jag med Alice en dag och såg att hon gjort sina perfect lashes och ba VART GÅR DUUUUUUU!!! Så nu går jag också dit hehe. Kan starkt rekommendera Studio Blick i alla fall! Ni hittar dem HÄÄR.

// Hey friends! I spent this weekend at Summerburst with Superdry. So I’ve mostly been dancing, drinking beer and listening to music. Things you usually do on a festival.

But before that, I got a makeover at Studio Blick! I did a spraytan by Angelica and some new lashes by Sandra. I’ve never done a spraytan before, but I love being tanned and I don’t have time to just lay around in the sun all day (I can’t see the computer screen in sunlight?!). A spraytan only takes a few minutes, no need to explain how great it is.

Lash extensions on the other hand, I’ve done before. I’ve been to about 7 different studios for the passed years and never felt like any of them was good enough to recommend or go back to. Until I met Sandra!! Or actually I spent some time with my friend Alice and noticed that she had the best tan and the most perfect lash extensions and was like WHAT SALOON DO YOU GO TO so now I go there to hehe. I can really recommend this place! You’ll find it HERE.

Posted in: BEAUTY, EVERYDAY

You might also like

Josephine Qvist - KÖPA EN TILL HUND? Sponsored - Zalando @ Way out west BYGISELA - DESTINATION: PALMA Keela - Det blir ju bättre. Caroline Roxy - Way out west 20-17 Sponsored - Get your Glossybox today!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *