RS

– This post is in collaboration with RebeccaStella.com / Inlägget är i samarbete med RebeccaStella.com –

ALL BLACK

Om ni undrar hur Heddas fotoskola går så plåtade vi detta idag. Som vanligt dras jag till vitmålade stenväggar och betong.

Kappan hittar ni HÄR och klänningen HÄR. Gjorde mina naglar hos världens bästa Carro på Salong Nordh för några dagar sedan och valde att matcha dem med kappan. SÅ nice med lack! Älskar den trenden. Ni får förresten 20% rabatt på RS med koden h3dd20. YAYYY perfekt till löning! Finns massa annat fint också såklart, massa fina bodys och godbitar i sammet bland annat. Klicka HÄR för att se mer!

Förutom det har jag varit på kontoret hela dagen. Tog mig typ 40 minuter att ta bussen hem till Fridhemsplan pga all trafik ZZzzZzzzz. Efter det har jag ätit middag som min gulliga pojkvän lagade till mig. Ugnsrostade rotfrukter och ruccolasallad med getost. Sen har vi hängt i källaren och plåtat haha. Tur att det inte kom någon. I en källare iklädd lackkappa!! Nu har han väntat på mig i typ 2-3 timmar medan jag har redigerat dehär inlägget, så nu ska jag locka ner datorn och fortsätta kolla på Hunger Games med honom. Men kom ihåg! 20% rabatt på RS med koden h3dd20! Kram på er.

// In case you are wondering how Heddas photography school is doing, this was lesson number two! Grey and concrete as usual.

You can find the coat HERE and the dress HERE. I did my nails a few days ago and decided do match them with my coat. Black and shiny, ARGH I love this trend! You’ll also get 20% off at RS with the code h3dd20. Find more pieces HERE. They have some really nice velvet stuff as well.

Other than that I’ve been at the office all day. It took me like 40 minutes to take the bus home to Fridhemsplan because of all the traffic zzZzzzz. Other than that I’ve been eating dinner that my super lovely boyfriend made me. And then we spent some time in the basement taking these photos haha. Luckily no one came by. He has been waiting for me to finish this post for about 2-3 hours now, so I’ll probably end it once and for all! But remember: 20% off att Rebecca Stella with the code h3dd20! Sleep tight.

– This post is in collaboration with RebeccaStella.com / Inlägget är i samarbete med RebeccaStella.com –

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *