Heidi Klum x Lidl

LIDL X HEIDI KLUM

Hej vänner! Hoppas ni mår strålande för det gör jag!

Uppdaterar verkligen för dåligt här i perioder, ni hinner knappt med mina hårfärgsbyten ens. Hur som helst befinner jag mig i Berlin igen för en två dagar lång fest inför Lidl’s nästa klädkollektion i samarbete med Heidi Klum. På bilderna har jag på mig delar av kollektionen, förutom skorna som är från Steve Madden. Vi checkade in på hotell Monbijou i Mitte i förmiddags för att sedan bli stylade i sviten högst upp hela kvällen! Jag är den enda profilen här från Sverige, men vi är ett gäng på ungefär 10 personer som är här och representerar olika länder. Såååååå himla kul. Älskar verkligen nya kollektionen, ni kommer också göra det. Hörs imorgon <3

// Hi friends! I hope you’re all as well as I am! 

I’m currently in Berlin for two days to celebrate the new collab collection between Lidl and Heidi Klum. I’m wearing an outfit from the new collections in the pictures, except for the shoes that are Steve Madden. We arrived att hotel Monbijou this morning, and spent the afternoon in the penthouse svit. We got our hair and makeup done and got to try out some new clothes. I’m the only blogger here from Sweden, but we are about 10 different digital profiles here representing different countries. Soooooo fun! I really love the new collection, I’m sure you will do to. xoxo

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *