ESMARA BY HEIDI KLUM LOOK

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen! Ville bara visa upp min look från eventen i Berlin lite bättre.

Ovan bär jag en sportigare byxa med pressveck och sammetsränder på sidorna till en over size sammetskavaj med djup urringning. Jag älskar verkligen denna look, tycker det är helt sjukt att den kommer säljas på Lidl! Fick massa frågor på instagram av er angående väskan! Den är från Replay och rymmer inte ens min telefon (iphone 7 plus är verkligen gigantisk) men jag köpte den på Members.com. Det är en sida med massa märkeskläder, väskor och inredning till nedsatt pris. Verkligen grym! Man måste dock bli medlem, men det är såklart gratis. Ni hittar sidan HÄR (adlink)! Fler inlägg om min resa till Berlin kommer lite senare (; KRAM!

// I’m Back in Stockholm again! I wanted to show you guys my look from all the Berlin events:

I’m wearing sporty pants with velvet details with an oversized velvet blazer from the Esmara by Heidi Klum collection X Lidl. I really love this look, it’s so fantastic that it will be sold at Lidl soon! I also got a lot of questions from you guys about the bad. It’s from Replay and my phone can’t even fit in it haha (iPhone 7+ is HUGE) but I bought it at Members.com. That is a website for designer clothes, bags and interior for more affordable prices! You have to become a member to be able to shop, but it’s for free of course. You can find the website HERE (adlink)! I’ll tell you more about my Berlin adventures soon (; xoxo

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *