district môt

District Môt

–  Rosenthaler Str. 62, 10119 Berlin, Germany

Nu fortsätter vi med resan i Berlin! I torsdags, strax efter att vi landat var det dags för lunch! Även om det står att snittar serveras på event och tillställningar ser jag alltid till att vara mätt när det är dags för mingel. Jag fungerar verkligen inte ordentligt utan mat (och kaffe hehe) i kroppen. Jag kan verkligen tänka mig att vissa personer får intrycket att jag är dryg och tystlåten som person – men det är jag inte. Jag är bara hungrig haha! Hur som helst låg hotellet vi skulle bo på precis i mina gamla kvarter i Mitte. Precis runt hörnet från mitt första extrajobb i Berlin ligger restaurangen ni ser på bilderna. De serverar Saigon Streetfood och det är så. himla. gott! Vet att jag bloggat om stället förut, men så blir det ju när man har en riktig favorit. Jag åt bao burger med tofu som vanligt i ljusgrönt bröd, Hanna åt en rosa variant. Så fina och bloggiga haha! Det gula på tallriken bredvid är friterad sötpotatis. Om ni är i Berlin – ÄT HÄR! Det ligger med gångavstånd från Alexanderplatz, dvs väldigt nära de turistigaste kvarteren. Tipstips!

// Let’s continue with the trip to Berlin! We arrived in my faaaaaav city Thursday morning and was ready for lunch a few hours later. I always make sure to eat before any event, especially involving new people. I can’t function properly when I’m hungry haha. I can imagine that some people must think I’m really quite and weird, but I’m not – I’m probably just hungry haha! However, I was really happy since the hotel was really close to one of my favorite restaurants. Also really close to my first job I got when I moved to Berlin to be exact! I had a tofu bao burger with green rice bread as always, and Hanna had another pink burger. And then some fried sweet potatoes on the side, yum! If you visit Berlin, you have to eat here! 

Posted in: EVERYDAY, FOOD, TRAVEL

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Tom ford glasses Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *