new week

MÅNDAG | Mot Adviralkontoret och jobba hela dagen! Så kul vecka då vår praktikant blev anställd i fredags, vi har haft sån separationsångest över att hennes praktik ska ta slut i januari men nu kan vi äntligen andas ut! Hon är verkligen bäst. Sen hem till min man och äta middag och bara myysa.

TISDAG | Jobbar tisdagar på kontoret också! Vet inte riktigt vad jag ska göra på eftermiddagen. Jag och Maxi tänkte slänga in allt vi äger i fula färger och färga om det svart. Ni vet, men sån färg man bara kastar in i tvättmaskinen. Annars kanske jag tar en sväng till Nacka, måste nämligen hämta upp några paket som kommit dit.

ONSDAG | Träna på Berns med Fashionablefit på morgonen, fota samarbeten resten av dagen typ.

TORSDAG | Träna på Berns på morgonen och sen vidare till Adviralkontoret igen! Jag och Ellinor ska ta en sen lunch så vi hinner förbi ett litet event i presskontakternas showroom och direkt efter det har Adviral Events julmys och julpyssel. Efter det kanske jag ska göra ett lashlift för första gången, men får se lite.

Bild från Lisa’s event förra veckan där vi firade hennes samarbete med Madlady med mina finisar och kollegor <3 @Isabellajedler, @carolineroxy och @ellinorbjurstrom

// Pic from an event last week celebrating Lisa’s collab with Madlady <3 With my colleagues @Isabellajedler, @carolineroxy och @ellinorbjurstrom

FREDAG | Frukostevent med NA-KD x Members och sen hem och myyyysaaaa med min pojkvän! Vi är verkligen helt inne vår lilla kärleksbubbla. I helgen möblerade vi om lägenheten (har ju flyttat in hos honom nu), gick på bio och lagade middag ihop. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på på fredag, men vi gick förbi alla skridskoåkare i Kungsträdgården igår och blev så sugna. Maxi, skridskor och varm choklad, SÅ mysigt.

LÖRDAG + SÖNDAG | Fota lite innan det blir mörkt, annars inga planer alls. Göra frukost på sängen åt Maxi kanske, brukar alltid vara ombytta roller hehe. Och förbereda lite nya recept på bloggen!

MONDAY | Going to the Adviral office to work all day! I’m really happy today since our trainee finally got hired. Yaaayyyyyyy. Then I’m going home to my man to have some dinner.

TUESDAY | Going to the Adviral office to work tomorrow too. I don’t really have any plans for the evening. Maxi and I have been thinking about dying all garments we have in ugly colours black. There is a special dye that you just put inside the laundry machine. Super easy! Otherwise I’ll go to my parents place in Nacka to pick up some packages that arrived to that address.

WEDNESDAY | Workout with Fashionablefit at Berns in the morning, then arrange a photoshoot for a collab.

THURSDAY | Workout with Fashionablefit at Berns in the morning, then go to the office. Ellinor and I will have a late lunch to go to a small event att Presskontakternas PR office and then go back to Adviral HQ for our Christmas event! It will be so cozy, I’m really looking forward to it. Afterwards I might go to the saloon and do a lashlift, but I haven’t really decided yet.

FRIDAY | Breakfast event with NA-KD x Members and then go home and cuddle with my maaaan. We are really in our own little bubble, all I wan’t to to is to curl up in his knee.

SATURDAY + SUNDAY | Take some photos before it gets dark, no other plans than that. Maybe I’ll surprise Maxi with some breakfast in bed, since he always does things like that for me.

Posted in: EVERYDAY

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Paulina Danielsson -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *