3 x STHLMevent

Hej fina! Hoppas ni mår bra. Här kommer 3 roliga event jag varit på senaste tiden:

// Hi beauties! Here is 3 events I’ve been to lately:

ANASTASIA BEVERLY HILLS

För några veckor sen bjöd Presskontakterna och ABV in till mingel i en svit på Haymarket. Det var supermysigt och intimt, vi fick testa alla nya produkter. Jag blev helt kär i ett mörk blå/lila läppstift men tyvärr hittar jag inga bilder på det. Fick massa komplimanger under kvällen i alla fall för det matchade min klänning!

// Presskontakterna and ABV invited me to a suite at Haymarket to try out some new products! It was really cozy and beautiful, I fell in love with a dark blue/purple lipstick. Unfortunately I can’t find any pictures of myself wearing it, but I got so many compliments during the night since it matched my dress!

Photo: Alma @ Studio Emma Svensson

TWILFIT

En tidig morgon begav jag mig till Gallerian för att besöka Twilfit med Ibeyo! De hade nylansering i butiken och vi alla fick hjälp att hitta det perfekta underklädssetet av riktiga bh-proffs. Jag tog svarta (surprise surprise haha) i spets som jag ÄLSKAR!

// Time for breakfast! I went to Gallerian to visit Twilfit with Ibeyo! They had a relaunch in their store and we got help to pick out our perfect underwear fit. I decided for a black set (surprise surprise haha) in lace that I LOVE!

ELLY PISTOL x ALICE STENLÖF

Sist men inte minst: min gbg-gullis Alice släppte sitt samarbete med Elly Pistol! Vi möttes i en mysig svit på Lydmar Hotel och drack drinkar i våra mjukisar från kollektionen. Är så stolt över henne <333

// Last but not least: my cutie Alice released her designer collab with Elly Pistol! We met in a suite at Lydmar Hotel and had some drinks in our cozy outfits from the collection. I’m so proud of her <333

Photo: Jackeline Perez

Posted in: EVERYDAY

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Paulina Danielsson -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *