flower power

SUITED UP IN FLOWERS

PHOTO BY ELLEN WALDTON

Flower Set – HERE | Boots – HERE | Bag – HERE  (adlinks)

Hej kompisar! Imorse tränade jag med Fashionablefit-gänget på Berns, sista veckan vi kör innan jul och nyår nu. Men vi kör igång igen i januari. BÄSTA träningen, alltid underbar stämning så man känner sig peppad hela dagen. Efter det åkte jag hem till Maxi som fortfarande låg kvar i sängen. Finns inget mysigare än att ligga med huvudet mot hans bröst. Jag tog en dusch och så gjorde han varm choklad på havremjölk till oss. Bombade mitt hår med silvershampo och några droppar mörkröd toning som jag har haft i resten av dagen. Bilderna ovan är ganska gamla, men jag tonade ju håret lila med washout-färgerna från Colorista inför min resa till Berlin med Lidl förut. Då blandade jag en mörkblå och en mörkröd med massa balsam för att färgen skulle bli ganska ljus. Men när jag tvättade ur färgen så var det något jättestarkt pigment från den blå färgen som vägrar lämna mitt hår, trots att det är en färg som ska gå ur efter 3 tvättar. Så jag har gått runt med grönt hår i flera veckor nu. Har testat alla möjliga shampon inklusive deras fader shampoo som ska göra att färgen får ur snabbare (det är ju en washout) men inget har fungerat. Jag vet att det är löjligt, men jag älskar hår och känner mig sååååå ful om mitt hår är fult. Förstår såklart att håret drar åt sig pigment lättare när det är såpass blekt som mitt är, men är ändå så besviken. Jag har läst på och frågat runt som tusan och kommit fram till att jag behöver neutralisera färgen med röda pigment. Det blev ljuslila nu och jag hoppas verkligen att det gröna är borta förevigt nu. Fyfan ska aldrig mer tona håret i någon anna färg än grå framöver.

Väldigt mycket hårsnack nu men jajjaaaaaaaaaa! Kan prata hål i huvudet på folk om hår för det är ju så roligt 🙂 Nu ska jag gosa med min pojkvän! Puss på er.

// Hiiii frieeends! I started my day with a workout with the Fashionablefit squad at Berns, it’s the last workout week before Christmas now. But we’ll start again in January! BEST workout ever. After that I went back home to my boyfriend who was still in bed. There is nothing more cozy than lying in his arms with my head on his chest. I had a long shower and he made us some vegan (oat milk) hot chocolate. I added a lot of silver shampoo and a little bit of a red hair dye into my hair and left it in there for the rest of the day. The pics above are a bit old, I dyed my hair purple before the Berlin trip a few weeks ago. I used a dark blue and a dark red washout from Colorista that I mixed with conditioner. I love how the color turned out, but the blue pigments was so strong that it haven’t left my hair yet. My hair has been green for weeks and I’ve tried everything including the fader shampoo from the same brand that is supposed to make the hair color fade faster. I know I sound ridiculous but my hair is really important to me. I feel soooo ugly and not myself when my hair is like this. After loads of research, I’ve understood that I need to neutralise the greens with some red. So after my little experiment today, my hair is light purple! I can’t see any greens and i really I hope I won’t see any after another wash.

Blablabla hair hair hair. I can talk about hair forever so I’ll just stop now 🙂 Time to cuddle with my boyfriend! xoxo

You might also like

Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Paulina Danielsson -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *